4 грудня 2023 року

Міністерство відновлення запускає проєкт з пошуку вакансій у сфері відбудови

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури разом з Державним агентством відновлення, АТ “Укрпошта та АТ “Укрзалізниця”, за підтримки громадської спілки “Українська інфраструктурна асоціація”, а також порталу robota ua створили вебсайт, який відображає актуальні вакансії у сфері відновлення, логістики та звʼязку.

У рамках проєкту створений вебсайт: www.robotavidnovlennya.org, який відображає перелік пропозиції посад від роботодавців, залучених у відновлення регіонів, територій та інфраструктури, в тому числі тих, що містять можливості для безплатного навчання, перекваліфікації та/або проживання, що особливо важливо для внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Наразі на вебсайті представлено більше тисячі актуальних вакансій, які постійно оновлюються.

Війна змусила багатьох людей розпочати життя з нового аркушу. І тому на сайті РОБОТА ТА ВІДНОВЛЕННЯ пропонуєються не тільки класичні вакансії, але й пропозиції, що містять можливості для безоплатного навчання, перекваліфікації та проживання.


Повернутися до списку новин
Top